divendres, 15 de febrer del 2008

La Ministra Álvarez hauria d’estar en el primer capítol del manual de l’electoralisme

El candidat d’ICV-EUiA a les pròximes eleccions generals, Joan Herrera, ha qualificat avui l’arribada de la Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, de “manual de l’electoralisme”. Per Herrera l’arribada de la titular de Foment avui en un viatge de proves i la posada en marxa del servei un dia abans del començament de la campanya electoral “és una inauguració encoberta i a sobre presumint que arriba dos mesos tard”.

En aquest sentit Herrera ha assegurat que Catalunya “es mereix una altra ministra. Volem algú sensible i no qui diu que el 40% de la població espanyola està connectada amb l’AVE quan hi ha gent que agafa cada dia el tren convencional per anar a treballar i amb problemes”. Per això Herrera ha fet una crida a tots els catalans de cares al 9 de març “a prendre nota i aprofitar l’oportunitat de reorientar la inversió en les infraestructures i invertir en el tren de la majoria que agafem cada dia”. Una oportunitat que segons Herrera “no ens en sortirem amb més PP, tampoc amb CiU perquè són coprotagonistes de l’oblit per les rodalies, però tampoc amb més PSOE i amb més Magdalena Álvarez”.

Herrera ha recordat “els costos de l’obra de l’AVE” que ha recordat ha vingut acompanyada “del col•lapse de les rodalies, de 14 morts en les obres de construcció, i amb jornades de 12 hores de feina”. En aquest sentit el candidat ecosocialista ha posat de relleu que l’arribada de la Ministra amb un viatge de proves avui del Camp de Tarragona a Barcelona “forma part de l’estil de Magdalena Álvarez”.

1 comentari:

Izan ha dit...

companys, avui al Maresme hem fet un acte sobre PRIMER RODALIES!!!

podreu trobar l'enllaç a:
http://jordimerino.blogspot.com/2008/02/primer-rodalies-dcampanya.html
Salut